Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2016

Kuulumisia rv20+6

Pahoittelut heti alkuun etten ole ehtinyt päivittämään blogia kuukauden aikana ollenkaan. Ajatukset on päivittäin raskaudessa, mutta tällä hetkellä myös muukin elämä on varsin vauhdikasta niin töissä kuin vapaa-ajalla etten ole vain oikeasti ehtinyt kirjoittamaan. Tänään aamulla päätin, että kirjoitan blogiin puolivälin ja rakenneultran kuulumisia. 
Raskaus on edennyt sellaiseen kohtaan johon en uskonut ikinä pääseväni. Olin asettanut raskausviikon kaksikymmentä sellaiseksi rajapyykiksi, että sitten annan itselleni vihdoinkin luvan nauttia, ja tiedättekö kyllä minä ihan oikeasti nautin. Raskausviikolle 20+4 pääsin ilman mitään oireita, kunnes tunsin illalla vatsassa hassun hipaisun/muljahduksen. Pidin kättäni mahallani ja tunsin sen taas.. Minun ensimmäinen selvä oire on vauvan liike! :D Vatsa on toki kasvanut pienin askelin sen verran isoksi, että jopa naapuri uskalsi kysyä mahdanko olla raskaana. Katsotaan kuinka kauan vielä säästyn ilman oireita.

Rakenneultra oli muutama päivä sitten, ja vauvalla on kaikki hyvin. :) En jännittänyt mielestäni etukäteen tuota ultraa juuri ollenkaan, mutta odotushuoneessa iski sitten ihan hirveä jännitys. Onneksi ultraava kätilö oli oikein mukava, joten siinä hänen ja miehen kanssa jutellessa jännitys vähän helpottui. 

Olen todella kiitollinen jokaisesta päivästä, jonka saan kantaa tätä pientä ihmettä. Toivon jokaiselle lapsettomalle paljon voimia hoitoihin. Toivottavasti jaksatte uskoa, että vielä joskus on teidän vuoro. Itse jaksoin uksoa kaikki ne neljä vuotta, vaikka välillä meinasinkin lopettaa hoidot, kun ainaiset pettymykset kävi liian koville. 

Palaan seuraavan kerran blogin pariin huomattavasti aikaisemmin. Ihanaa alkavaa syksyä kaikille. <3

14 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että kaikki on edelleen hyvin :) Nauti <3

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa! Ja ihanaa, kun kaikki oli rakenneultrassa hyvin. <3 Halusitteko tietää sukupuolta?
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ultran lopussa kätilö kysyi, että haluaisimmeko tietää vauvan sukupuolta. :) Tyttö on meille todennäköisesti tulossa. <3

   Poista
  2. Oi, ihanaa. <3 Meille veikattiin samaa. ;)
   - Kata

   Poista
 3. Blogisi antaa toivoa minulle, jolla ensimmäinen ivf/icsi-hoito takana. Tuoresiirto päättyi negaan ja pakkaseen ei saatu mitään joten uutta hoitoa jonottamaan. Toivottavasti meilläkin pian onnistaisi, vaikka "vikoja" tuntuu löytyvän aina vaan enemmän... :( Nauti sinä raskaudestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä teillä on lapsettomuuden syynä? Toivottavasti teillä onnistaisi pian. Onko pitkät jonot tiedossa? Tsemppiä tulevaan. <3 Ihana kuulla, että meidän tarina tuo toivoa.

   Poista
 4. Ihanaa kuulla hyviä uutisia! Toivottavasti toinen puolikaskin sujuu yhtä vähäoireisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikeiden tuntemisen jälkeen en ole enää toivonut mitään raskausoireita. :) Alku puolikas oli kyllä tuskainen välillä, kun ei millään uskonut olevansa raskaana.

   Poista
 5. Kiva lukea sun kuulumisia :)
  Ihana, että olet pystynyt nauttimaan nyt raskaudesta :)
  Ihania nuo vauvan ensimmäisten liikkeiden tuntemukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkeet on kyllä niin ihania. <3 Nyt nautin tästä raskaudesta jo ihan täysillä. :)

   Poista
 6. Vieläkö päivität tätä blogia? :) -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä päivitän, mutta en enää yhtä aktiivisesti. :( Kurja huomata, että näitä muistoja ei sitten ole tullut niinkään kirjoiteltua ylös, mutta seuraavan neuvolan jälkeen voisin kirjoittaa tästä keskiraskaudesta yhteenvetoa. :) Pian nimittäin alkaakin jo viimeinen kolmannes! :)

   Poista
 7. Kiva, jään seurailemaan :) mulla alkoi maanantaina viimeinen kolmannes, aika hurjalta tuntuu!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!