Sivut

torstai 1. lokakuuta 2015

Tilanteita

Mistähän sitä taas lähtisi tätäkin tilannetta taas avaamaan. Nämä kuukautiset ovat nimittäin taas ihan omanlaatuiset. Tiistaina vuoto alkoi mielestäni ihan normaalina kuukautisvuotona, mutta tuon tiistain jälkeen on tullut vaan sellaista rusehtavaa tuhrua. Tänään aamulla luulin jo hetken, että alkaisi sellainen normaali vuoto, mutta yhden sellaisen verisen "jojon" jälkeen tuli ehkä ruokalusikallinen verta, ja taas koko loppu päivä pelkkää tuhrua..
Aina pahimpaan mahdolliseen saumaan nämä "epämääräiset" kuukautiset. Tosi kiva mennä ensi viikolla polille, ja todeta etten ole ihan varma milloin edelliset kuukauiset alkoi.. Ehkä tällä yrityshistorialla pitäisi yhdet kuukautiset tunnistaa (!!!). Onneksi polilla lääkäri voi sitten tarvittaessa ultrata, ja katsoa kohdunlimakalvon tilanteen (?). Jos tiistaita ei lasketa kiertopäiväksi numero yksi, niin tänään olisikin jo kiertopäivä numero 31. :/ En haluaisi millään, että hoidot viivästyisi tämän takia.

2 kommenttia:

 1. Äh, päättäisivät nyt tulevatko vai ei. Lääkäri tosiaan näkee ultrasta tilanteen, ja musta tuntuu ettei sillä kiertopäivän numerolla ole väliä. Ultranäkymä ratkaisee ;)

  Tsemppiä matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on se aika jo viikon päästä. :) Toisaalta tämä epäsäännöllisyys näissä kierroissa onkin jo liian tuttua juttua, mutta vielä ei ole ihan noin kunnolla vuotanut yhtä päivää, jonka jälkeen sitten tulikin totaalinen stoppi. :D

   Poista

Kiitos kommentista!