Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2019

np-ultra

Ultrassa kaikki hyvin. Viikon sisällä tulee riskiluvut postissa, mutta niskaturvotus oli vain 1.4mm-1.6mm, eli normaali arvo. Juuri ennen ultraa söin banaanin, koska pyöräillessä ultraan iski kova nälkä. Vauva oli sitten banaanista ihan villinä. :) Kätilö ei uskaltanut siirtää laskettua aikaa, vaikka ylläri ylläri.. Sikiö vastasi sitä mielestäni oikeaa laskettua aikaa. Katsotaan siirtyykö rakenneultrassa. Melkein viikko nimittäin eroa.

5 kommenttia:

 1. Moi! :)
  Ihana kuulla että ultrassa kaikki hyvin, onnea <3

  Miten sulla siis on nyt laskettuaika laskettu? Meillä siis niin että munasolupunktiopäivä on ollut ikäänkuin 2+0, eli kun 2pv ikäinen alkio siirrettiin, oli 2+2 jne.
  Varhaisultrassa oli alkio 3pv isompi ja np-ultrassa 4pv isompi. Mutta laskettua ei silti muutettu. Nyt kävin viikko sitten 18+2 äpolilla huonon hbn takia ja ultrassa näkyi jopa viikon isompi sikiö :) mutta lääkäri sanoi hänen kasvavan siis vain yläkäyrällä, eikä puhettakaan että laskettua olisi muutettu, kun hedelmöittymisaika on tarkasti selvillä. Tämä on mielestäni hyvä asia, että koon mukaan ei laskettua määritetä, koska eihän kaikki sikiöt vaan millään voi olla samankokoisia tietyilla viikoilla. :) vaan nimenomaan joko kasvaa ala-, keski- tai yläkäyrällä :)

  Meillä ens keskiviikkona jo puoliväli, miten tämä aika menee näin äkkiä?! :D

  T. A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosissaan ymmärrä, että miksi siinä varhaisultrassa puututtiin laskettuunaikaan. Mun mielestä ihan oikea olisi 19.12, mutta ekassa ultrassa muuttui 23.12 ja np-ultrassa 21.12. Jännityksellä odotan rakenneultraa. :D

   Miten aika kuluu näin nopeasti! Oot käynyt jo varmasti rakenneultrassa? :)

   Poista
  2. No rakenneultrassa varmaan selviää parhaiten! :)

   Meillä oli joo viikko sitten rakenneultra, ja kaikki oli hienosti <3 vastasi noin 5pv isompaa, mutta laskettu pidettiin edelleen samana. Toista tyttöä todennäköisesti odotellaan, vaikka mulla vahva poikafiilis olikin :D

   T. A-M

   Poista
 2. Olen käynyt täällä aina välillä kurkkimassa. Kuinka voit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin voin. :) Just ajattelin, että pitää tulla kertomaan kuulumisia.

   Poista

Kiitos kommentista!