Sivut

tiistai 18. elokuuta 2015

Täällä taas!

Blogi on ollut hiljaa hieman yli kaksi kuukautta! Blogitauko venyi ajateltua pidemmäksi, mutta kerta minulla ei ollut mitään kirjoitettavaa, niin kävin vain seurailemassa teidän muiden blogeja. Minun ja mieheni kesä on ollut kokonaisuudessaan mahtava. Toukokuussa tein tänne blogiin pienen listan asioista, jotka ajattelin tänä kesänä tapahtuvan. Katsotaanpa siis heti alkuun, että mitä tuli tämän kesän aikana tehtyä noista asioista, jotka toukokuussa tänne rustasin (sininen teksti on kopioitu aikaisemmista teksteistäni toukokuulta).

Kesällä tapahtuu:
* Mahdollisesti viikon tai kahden loma! <3
* Retki huvipuistoon kahden (tai neljän) pienen pojan kanssa.
* PRIDE- kurssiin liittyviä juttuja mahdollisesti. :)
* Ainakin yhksi sukujuhla tiedossa.
* Pientä pintaremonttia.
* Raskaanakin olisi kiva olla. :)

Kesän aikana pidin yhden viikon kesälomaa. Oikeastaan alku kesä oli niin surkea säiden osalta, että kesäloman määrällinen vähyys ei haitannut ollenkaan. Onneksi oma kesälomani ajoittui elokuulle. Kävin neljän pienen pojan kanssa Tykkimäellä sen minun lomaviikkoni aikana. PRIDE- kurssiin liittyviä asioita on ollut kesän aikana paljon, mutta onneksi nekin oli niin hyvin suunniteltu ajallisesti, että lopputuloksesta tuli aivan loistava. :) Kesän alussa vietimme yksiä ylioppilasjuhlia, mutta muuten kesän aikana ei ole ollut mitään isompia sukujuhlia.
Päivä ennen juhannusta mies sai inspiksen remontoimiseen, joten juhannus menikin kitatessa, hioessa, maalatessa ja tapetoidessa. Heinäkuussa tein siskoni kanssa reissun Ikeaan, joten koti koki pienen kasvojenkohotuksen kesän aikana suunnitelmien mukaan. 
No sitten se viimeinen.. Raskaana en ole, joten minun ja mieheni hoidot jatkuvat kohti seuraavia hoitoja. Pääsemme seuraavien hoitojen suunnitteluun perjantaina 4.9. Hoitaja ja lääkäri pohtivat vielä IVF- ja inseminaatiohoitojen välillä. Katsotaan kumpi hoito sitten syyskuussa starttaa. 
Inseminaatiohoitoja lääkäri on miettinyt siksi, että meidän lapsettomuuden syy on selittämätön. Itse olen hieman skeptinen tuon inseminaation suhteen, mutta niin minä olin Letrozolenkin kohdalla. Nyt on kuitenkin vielä tauko hoidoissa, joten en jaksa hirveästi vielä murehtia tulevien hoitojen suhteen. Katsotaan sitten syyskuussa, että minkälainen hoitomuoto meille katsotaan parhaimmaksi. :) Hoitajan mukaan jokaisen hoitokierron jälkeen on yksi taukokierto hoitomuodosta riippumatta. Miten teidän klinikoilla on tapana toimia noiden taukokiertojen suhteen? 


Tulevana syksynä:

* Herään moneen ihanaan kiireettömään aamuun.
* Kuuntelen pienten lasten kikatusta. :)
* Suunnittelen miehen kanssa meidän vuosipäivää joulukuulle.
* Menen koulutukseen viikonlopuksi (liittyy PRIDE- koulutukseen).
* Menen vahvana kohti seuraavia hoitoja.
* Pidän ehkä ensimmäisen kerran aikuisiällä syntymäpäiväjuhlat itselleni!

Miltä teidän syksy näyttää?

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla sinusta taas! Olisihan ollut hienoa että listan viimeinenkin asia olisi toteutunut, mutta nyt ei kun vaan uusia yrityksiä kehiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki kyllä tosi hyvää pieni tauko hoidoista. :) Toivon koko sydämestäni, että nyt olisi teidän vuoro. Me tullaan sitten perästä. :)

      Poista

Kiitos kommentista!