Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2015

"Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan"

Täällä on mietitty tulevan lastenhuoneen sisustusta (ei en ole raskaana). Meille saattaa tulla joskus lapsi tai lapsia, joten päätimme pistää hieman asuntoa siihen kuntoon, että mahdollinen tai mahdolliset lapset voivat asettua hyvinkin nopeasti meidän kotiin. Tänään pistin tilaukseen uudet tapetit, joten muutaman viikon päästä saatan vilauttaa hieman meidän uusia tapetteja. Katselin myös muutamia sisustustarroja. Yksi ehdoton lemppari lastenhuoneeseen on tuo "muumipapan" ajatus.


Muutenhan täällä on menossa hoitojen osalta taukokuukausi, joten mitään ihmeitä ei hoitojen osalta ole kertoa. Poli sulkee ovensa tämän viikon aikana, joten meidän hoidoista voi täältä blogin puolelta lukea sitten taas kahden kuukauden kuluttua, eli elokuussa.
Ovulaatiotestejä jäi kasapäin tuon yhden laatikon pohjalle, joten mahdollisesti niillä yritän etsiä ovulaatiota vaikka mitään lääkitystä ei nyt ole käytössä. Todennäköisesti en ovulaatiota tule löytämään, koska ovulaatio ei todennäköisesti tapahdu ilman lääkitystä (tämä on oma ajatukseni, vaikka siinä kierronkartoituksessa luomuovis löytyikin).
Kesäkuu on näköjään hyvinkin kylmä, mutta onneksi ihanat uutiset lämmittää tätäkin kesää, koska hoidot tosissaan saavat aikaan ihmeitä. :) Onnittelut vielä tätäkin kautta Lauralle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!