Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

rv37+4

Pahoittelut blogin hiljaisuudesta. Täällä kaikki kuitenkin hyvin. Raskaus on edennyt jo raskausviikolle 37+4. Vointini on mielestäni hyvä. Välillä närästää, ranteisiin on tullut esikoisen raskausajasta tuttu vaiva: rannekanavaoireyhtymä. Toivotaan että tällä kertaa kivut ranteissa loppuu synnytykseen. On nimittäin kivuliaat yöt tällä hetkellä.
Tämä raskaus on mennyt niin nopeasti. Töissä pystyin olemaan äitiysloman alkuun asti. Sairaslomapäiviä kertyi tasan yksi. Ihan uskomatonta. Esikoisen aikana selkä vaivasi pitkin raskautta, mutta tällä kertaa vaivana on tosiaan vain nuo ranteet. Painoa on tullut enemmän kun esikoisen raskausaikana, mutta vielä ihan maltillisesti.

Edellisen synnytyksen takia olen käynyt pelkopoliklinikalla. Vauvaa on ultrattu ja synnytyssuunnitelmaa tehty. Toivon kovasti parempaa synnytystä tällä kertaa. Vauva kasvaa tasaisesti keskikäyrällä.Viikko sitten painoa pienellä oli ultran mukaan noin 2900g. Raivotarjonnassa hän on viihtynyt jo tovin, eikä hän todennäköisesti enää mahdu kääntymään vatsassa. Vielä ei ole mitään synnytystä ennakoivaa oiretta, mutta en muista oliko esikoisestakaan ennen vesien menoa. 

Mitä teille kuuluu? :) Ihania raskaus ja vauvakuulumisia olen ajoittain selaillut. 

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla, että siellä on kaikki hyvin. Olenkin välillä miettinyt, että miten sinulla menee:) Siellä alkaa sitten olla jännät ajat. Kovasti tsemppiä loppupuristukseen! Toivon kovasti, että synnytys menisi hyvin ja paremmin kuin edellinen! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä kovasti jo kuulosten mahdollisia synnytykseen viittaavia oireita. :)

      Poista

Kiitos kommentista!