Sivut

torstai 21. toukokuuta 2015

Toiveikas ja touhukas toukokuu.

Toukokuu on mennyt hujauksessa. Ensi viikolla eletään jo kuun viimeistä päivää! Kiertopäiviä ei ole tullut seurailtua tarkasti, joten ehkä senkin vuoksi aika on mennyt ihan omalla painolla eteenpäin. Juuri äsken laskin kuitenkin, että tänään on menossa kiertopäivissä numero 20. Viime viikolla tiistaina sain ovulaatiotestiin hymynaaman, eli taas melko aikaisin. Hymyn saadessani päiviä ei ollut kasassa yhtätoista enempää.
Päädyin sellaiseen ratkaisuun, että en syö Letrozolea enää tämän kierron jälkeen. Pidän ainakin kesäkuun ja heinäkuun taukoa kaikista lapsettomuushoitoihin liittyvistä lääkkeistä. Tekee varmasti elimistölle hyvää pieni tauko lääkkeistä (mistä vetoa, että alkaa joku antibiotti tämän lauseen kirjoitettuani). Elokuussa otan seuraavan kerran yhteyttä poliklinikalle, joten uskoisin blogin elävän melko hiljaista aikaa koko kesän. Tietysti voin aktivoitua kirjoittamaan ihan vain minun arjesta, kesän kuulumisista, mutta yritän siirtää ajatukset nyt hieman muualle tästä lapsettomuudesta.


Kesällä tapahtuu:
* Mahdollisesti viikon tai kahden loma! <3
* Retki huvipuistoon kahden (tai neljän) pienen pojan kanssa.
* PRIDE- kurssiin liittyviä juttuja mahdollisesti. :)
* Ainakin yhksi sukujuhla tiedossa.
* Pientä pintaremonttia.
* Raskaanakin olisi kiva olla. :)

Mitä teidän tulevana kesänä tapahtuu?

5 kommenttia:

 1. Meillä kahdet häät, puutarhan laittoa, heinä-elokuun vaihteessa muutama viikko lomaa, töissä kesäkandien kaitsemista 😄 ja TOIVOTTAVASTI myös raskautumista... 😉 oi kun olisi kiva käydä jossain huvipuistossa, ihan ilman lapsiakin 😄 mies on vaan niin arka menemään mihinkään laitteisiin 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidänkin kesä kuulostaa mukavalta! :) Minkä alan lääkäri muuten olet? Toivottavasti raskaudutaan tämän kesän aikana. :) Mies lähtee mukaan huvipuistoon, mutta muuten kokoonpano on vielä hieman avoinna. :) Meilläkään ei mies ole mikään hurjapää noiden huvipuistolaitteissa. :P

   Poista
  2. Kirjoitinpa vauhdilla, eli piti sanoa ettei meilläkään mies uskalla ihan niihin hurjimpiin laitteisiin. :)

   Poista
 2. Hoidoton kesä kuulostaa hyvältä jos yhtään pystyy irtautumaan ajatuksissa lapsettomuudesta! Meillä viime kesä oli sellainen ettei yritetty ollenkaan ja yritin olla seuraamatta kalenteria/kiertoa. Hyvää alkavaa kesää teille ja toivotaan +-merkkisiä kesäpäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä noita lääkkeitä ehtii sitten taas syksyllä syödä. :) Samoin hyvää alkavaa kesää teille ja toivottavasti plussa tulee pian teillekin. :)

   Poista

Kiitos kommentista!